Lägenheter

Skärgårdsbyn Mon S:t Anna

Tack för responsen!

För några veckor sedan gick vi ut och erbjöd de som tidigare anmält sitt intresse att få reservera ett hus genom att skriva ett Bokningsavtal. De gamla intressenterna bokade sju av de 11 husen och några dagar efter att Hemnet-annonsen lades ut blev alla bokade!

Vi är både glada och tacksamma över att det är ett sådant stort intresse att vara en del av utvecklingen av Skärgårdsbyn!

Nu går vi vidare med de unika Fritidslägenheterna!

Vi har nu glädjen att kunna presentera Brf Skärgårdsbyn Apartments med sina 20 lägenheter som vi också planerar att bygga i vinter med inflyttning försommaren 2021.

Lägenheterna är inte stora men fantastiskt välplanerade och mysigt inredda med en generös dubbelsäng, ett litet matbord med stolar, fåtöljer med ett soffbord och TV.  Det finns också en köksavdelning med häll, kombiugn varmluft/mikro, kylskåp med frysfack liksom en uppsättning husgeråd för tre personer. OCH både möbler och husgeråd ingår i priset när du köper!

Inte att förglömma har ju också alla lägenheter en härlig balkong (övervåning) eller altan (markplan) i sydostläge och naturligtvis helkaklat Dusch/WC!

Det bästa av allt – säljstart blir redan runt mitten av juli, men redan nu har ni möjlighet till ingående information om vilka möjligheter det innebär att köpa en av lägenheterna i Brf Skärgårdsbyn Apartments. Klicka bara på länkarna nedan, så kan ni i lugn och ro sätta er in i alla fördelar som det här boendet innebär!

Har ni frågor som ni inte hittar svar på i informationen, vill komma ut till Skärgårdsbyn och titta på läget för lägenheterna och på plats se vilka möjligheter Skärgårdsbyn erbjuder finner ni kontaktuppgifter till oss längst ner i fliken ”Frågor och svar”. Välkomna att höra av er!

 

Vidare utveckling av Visionen.

Vi har inte på något sätt gett upp utan kämpar också vidare med den fortsatta utvecklingen av Vision Skärgårdsbyn, men det är ju flera spelare i den byråkratiska processen, så tyvärr är vi inte där än!

Vi hoppas att inom två till tre år kunna starta byggnationen av såväl lite större fritidshus och de spektakulära flytande husen med bad- och båtplats direkt från den egna uteplatsen, liksom också att kunna stycka av några tomter. Ingen skulle vara gladare än vi om det går fortare och vi hoppas ju att byråkratin kan snabbas upp framåt, vi ligger på!

Dokument:

Boendekoncept
Områdeskarta
Lägenhetsnr o priser
Boendekalkyl
Köpprocessen
Frågor och svar
Inventarieförteckning
Stadgar Brf Skb Apartments
Områdesbilder
Interiörbild