Skärgårdsbyn

Vision Skärgårdsbyn

 

 

 Skärgårdsbyn Mon S:t Anna

Äntligen blir de första stegen av Vision Skärgårdsbyn verklighet!

Vi är mycket glada att kunna presentera Brf Skärgårdsbyn Strand med sina 11 hus som vi planerar att bygga i vinter med inflyttning försommaren 2021.

Husen är i grunden lika de befintliga, men med lite ”twist”. I informationsmaterialet kan ni se att det bland annat innebär att hela fönster-/dörrpartiet på gaveln mot altanen nu är ett hel fönstervägg, som kan öppnas helt åt sidan så att altanen och storstugan blir ett – ute blir inne och inne blir ute när man så vill! Vidare kommer altanen att ha glasräcke för att inget ska ta bort utsikten! Nu ingår också luftvärmepump som standard, allt för svalka varma sommardagar och billigare uppvärmning vintertid. Vi har helt enkelt tagit det bästa men gjort en uppgradering ett par steg!

Det bästa av allt – säljstart blir redan i månadsskiftet juni-juli, men redan nu har ni möjlighet till ingående information om vilka möjligheter det innebär att köpa ett av husen i Brf Skärgårdsbyn Strand. Klicka bara på länkarna nedan, så kan ni i lugn och ro sätta er in i alla fördelar som det här boendet innebär!

Har ni frågor som ni inte hittar svar på i informationen, vill komma ut till Skärgårdsbyn och titta på läget för de nya husen och även titta in i något av de befintliga finner ni kontaktuppgifter till oss längst ner i fliken ”Frågor och svar”. Välkomna höra av er!

 

Steg två i Vision Skärgårdsbyn ligger också nära!

Vi är också glada att redan inom någon månad kunna presentera Brf Skärgårdsbyn Apartments och informera om 20 nya smålägenheter och till vänster finns en bild så att ni som är intresserade att köpa en lägenhet kan få en första glimt av exteriören med balkonger och uteplatser. Vi återkommer!

 

Vidare utveckling av Visionen.

Vi har inte på något sätt gett upp utan kämpar också vidare med den fortsatta utvecklingen av Vision Skärgårdsbyn, men det är ju flera spelare i den byråkratiska processen, så tyvärr är vi inte där än!

Vi hoppas att inom två till tre år kunna starta byggnationen av såväl lite större fritidshus och de spektakulära flytande husen med bad- och båtplats direkt från den egna uteplatsen, liksom också att kunna stycka av några tomter. Ingen skulle vara gladare än vi om det går fortar och vi hoppas ju att byråkratin kan snabbas upp framåt, vi ligger på!

Dokument :

Boendekonceptet
Husplaceringar och priser
Boendekalkyl
Köpprocessen
Frågor och Svar
Stadgar Brf Skb Strand
Inventarieförteckning