Besök vår båthamn

Besök vår båthamn

Kom gärna förbi med båten och lägg till i vår båthamn. Här finns 120 säsongsplatser och ett antal gästplatser med tillgång till el,  färskvatten och latrintömning. Gästhamnens platser är inte bokningsbara. Letar du efter en säsongsplats för din båt ber vi dig att kontakta oss för mer information.

En trygg hamn i Sankt Anna skärgård

Vår båthamn består av 120 st. säsongsplatser och ett antal gästplatser. Hamnen kan erbjuda från 2 meter upp till 5 meter breda platser. Du kan även välja svajplats. Vid gästplats förtöjer du långsida. Här har du möjlighet att fylla ditt färskvatten, det finns även tillgång till el och latrintömmning. I vår båtslip kan ni för 90 kr sjösätta och ta upp er båt.

Slipen är låst så det är klokt att föranmäla sjösättning. För gäster som kommer med egen båt finns tillfälliga platser att hyra. På området finns platser för vinteruppläggning till mindre båtar.

Mer information & priser

Här hittar du vår hamnkarta och Hamnavgifter 2023 För mer information om båthamnen och tillhörande tjänster kontakta Mattias på 0121-511 33 eller maila mattias@skargardsbyn.se