Konferensaktiviteter

Just nu

Här presenterar vi alla våra konferensaktiviteter

Kajak

1 timme kajakpaddling tillsammans med våra instruktörer som ger er en trygg och rolig upplevelse. En lätt kajaktur i nybörjarkajaker där man lär sig grunderna så att kajaken lätt glider fram över böljan den blå. För den ovane kajakisten paddlar vi de extra breda dubbelkajakerna. vkopplande nöje för er. Oberoende om ni är nybörjare eller rutinerade så kommer vi kunna skräddarsy en rutt som kommer ge er den bästa upplevelsen av S:t Annas skärgård. För den vana kajakisten finns singelkajaker medan för den ovane så använder vi våra breda dubbelkajaker. Naturligtvis blir det på en tre timmars kajaktur även tid för fika på en avlägsen ö, inkluderat i priset.

3 timmars kajaktur med våra guider som fixar så att paddlingen blir till ett avkopplande nöje för er. Oberoende om ni är nybörjare eller rutinerade så kommer vi kunna skräddarsy en rutt som kommer ge er den bästa upplevelsen av S:t Annas skärgård. För den vana kajakisten finns singelkajaker medan för den ovane så använder vi våra breda dubbelkajaker. Naturligtvis blir det på en tre timmars kajaktur även tid för fika på en avlägsen ö, inkluderat i priset.

Vi hjälper er vid starten så att ni får en trygg start på ert lilla äventyr.

Ribbåt

”Koppla av hjärnan på konferensen och åk RIB-båt i Östergötlands vackra skärgård. I närmre 50 knop far vi fram mellan kobbar och skär. Ibland får vi se sälar och allt som oftast havsörn. Kanske en tur till Häradskär och få en guidning i fyren eller så hittar vi en alldeles egen ö och avnjuter vad fikakorgen bjuder för dagen.”

Bäst i test

Precis som i succéprogrammet med liknande namn kommer ni att ställas inför en mängd roliga och knasiga tester. Ni får bygga hållbara farkoster, gnugga ingenjörsknölarna mm. Inget test är det andra likt.

Det gemensamma för alla tester är dock att alla kan vara med och delta, oavsett om ni är unga eller mer rutinerade, gillar att stå i centrum eller helst intar en något tillbakadragen roll. Här gäller det är jobba tillsammans i lag , ni uppmuntras till att tänka kreativt, vara lösningsorienterade och tänka utanför boxen. Vem är bäst i test?. Alla firas men vinnande lag hyllas som sig bör med blänkande guldmedaljer runt halsen.

Klassisk femkamp


Deltagarna delas till en början in i olika lag och får sedan cirkulera på ett antal stationer inomhus eller ute, där målet är att plocka så många poäng som möjligt. Det här är en lagtävling där bra samarbete och effektiv kommunikation är nyckeln till framgång. Övningarna bjuder även på humor och spänning då två eller flera lag tävlar tillsammans på varje station. Teamkampen ger gruppen övning i samarbete, problemlösning och gruppkommunikation. Nivån kan varieras från att ni bara ska ha roligt och arbeta tillsammans, till ett mer djupgående innehåll med utvärderingar och föreläsningar efter aktiviteten. Mycket skratt och ökad teamkänsla utlovas!                                                                                                

MINDFULNES & YOGA

Ida arbetar med enkla, skonsamma rörelser som både stärker och mjukar upp kroppen. Andetaget är grundläggande i yoga och alla rörelser görs med en medveten andning, något som deltagarna har nytta av för att minska stressnivån. Passet avslutas med en stunds avspänning. Ida anpassar övningarna till olika nivåer och tidigare erfarenheter.

Yoga är en holistisk metod som arbetar med hela människan: kroppen, andetaget, sinnet och hjärtat. Stort fokus kommer läggas på kommunikationen med kroppen då många i stressade situationer ”stänger av” sin kropp, vilket ofta leder till ohälsa och i värsta fall till utbrändhet/utmattningssymptom. Det hjälper yogan till att förebygga genom att man får träna sig i att ”vara i sin kropp”, lyssna till kroppen och kommunicera med sin kropp.

Islandshästar

Tänk att få se skärgården från hästryggen. Rid i lummiga skogar & vacker havsutsikt. Karin som leder turen är även duktig på fåglar & små djur, så hon berättar gärna under turen vad man ser eller hör. Hjälmar och säkerhetsvästar finns att låna i olika storlekar. Vuxenvästar finns dock endast i begränsat antal. Ni bär också alltid gula varselvästar med texten ”kör sakta” vid de tillfällen vi rider på vägen. Ridturernas längd är enbart tiden som ni sitter på hästryggen. Ni är välkomna att vara med att ta in, borsta, sadla osv innan turen. Räkna då med minst 1h extra utöver turens längd. Vi erbjuder också färdigsadlade hästar om det alternativet passar bättre. Från Prova på till 1 eller 2 timmars turer. I lågt ridtempo eller högt ridtempo .Med eller utan fikastund

I dagsläget kan vi erbjuda 4-5 ryttare/tur. Är ni flera? Kontakta oss så kanske vi kan finna ett alternativ som passar

COACHING TEAM & LEDARSKAPUTVECKLING 

Våra kurser och utbildningar riktar sig till medarbetare och ledare som vill utvecklas som individer och grupper, och kan genomföras som fristående halv- och heldags workshops eller i kombination som längre utbildningar – alltid kopplat till ditt företags verksamhet och kärnvärden. Vi kombinerar forskning om Flow, coaching, prestationspsykologi, emotionell intelligens, gruppdynamik och ledarskap med de österländska traditionerna Mindfulness och mental träning. Vår unika utbildningsmetod TEACH har en teoretisk grund men vi lägger stor vikt på att teorin omsätts i konkreta verktyg och färdigheter.

Båtturer

Text kommer

HRL- UTBILDNING                                                                                                                                                                                                    

HUR VIKTIGT ÄR INTE DETTA!  Passa på att utbilda hela personal styrkan inför ev kommande olyckor. Rolig, informativ & enormt nyttig kurs. Man kan boka 1 timmes kurs med HRL som fokus eller en kurs på 3 timmar då man går in på fler olika sorters olycks-scenarier.  Allt från Olycksfallsrisker/stroke/blödningar/HRL  

Padel 

På området ligger en padelbana. Den går att boka för eget spel eller om man önskar få en anordnad aktivitet som tex, Träning för nybörjare/medel för 1-4 spelare under en timme. Americanospel med kortare matcher för 4-6 spelare 1-1,5timme

Geocatch

På hela vårt område finns skatter utlagda. Vilket lag hittar flest ?

Vi har fler aktiviteter såklart att erbjuda som tex;

Vi har fler aktiviteter såklart att erbjuda som tex;

Låt kreativen flöda- skapa & måla tillsammans

 Båtturer i skärgården

Matlagning i grupp

Trubadurer/musikquiz

Dryckesprovningar