Relax

Relax

Varför inte avsluta er dag på Skärgårdsbyn med utomhusrelax? Här finns möjlighet till bland annat spabad vid havet, vedeldad bastuflotte eller en egen badtunna på kajen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns för en riktigt skön avslutning på er dag i skärgården.
Båthuset relax total

Är ni ett sällskap kan ni boka hela relaxen. 2st spabad och bastuflotten som angörs vid båthuset. 2st omklädningsrum herr och dam inne i båthuset.

Spabad vid havet

Varför inte avsluta er dag på Mon med ett bad. Här kan hela familjen få plats eller ert företag (2×6 personer) som vill avsluta dagens konferens med en avslappnande och annorlunda upplevelse. Baden (2st) finns i båthusets nedre plan. De bokas med tillhörande dusch och omklädningsrum i båthuset.

Vedeldad bastuflotte

Frusna kroppar får snabbt upp ångan i vår mysiga bastuflotte. Oavsett om man har suttit i en konferenslokal eller deltagit i aktiviteter hela dagen så är det skönt med lite avslappning. Bastun är vedeldad och rymmer 15-20 personer. På vintern hugger vi upp en isvak vid bastuflotten för de riktigt vågade.

Elbastu & spabad

Längre upp på området, vid den stora ladan & närmare receptionen finner ni en elbastu samt ett spabad för upp till 10 personer. Det finns ett omklädningsrum med duschar. Går att hyra i 3-timmars pass.

Tillgänglighetsanpassat bad

Vi har en tillgänglighets-anpassad rekreationsplats med friluftsbad för besökare med funktionsnedsättning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Information & priser 2024

Här hittar du relax priser. För mer information och bokning ring 0121-511 33 eller maila till info@skargardsbyn.se