Relax

Bastuflotte:Frusna kroppar får snabbt upp ångan i vår mysiga bastuflotte. Oavsett om man har suttit i en konferenslokal eller deltagit i aktiviteter hela dagen så är det skönt med lite avslappning. Bastun är vedeldad och rymmer 15-20 personer. På vintern hugger vi upp en isvak vid bastuflotten för de riktigt vågade.

Spabad: Varför inte avsluta er dag på Mon med ett bad. Här kan hela familjen få plats eller ert företag (2×6 personer) som vill avsluta dagens konferens med en avslappnande och annorlunda upplevelse. Baden(2st) finns i båthusets nedre plan. De bokas med tillhörande dusch och omklädningsrum i båthuset

Båthuset relax total: Är ni ett sällskap kan ni boka hela relaxen. 2st spabad och bastuflotten som angörs vid båthuset. 2st omklädningsrum herr och dam inne i båthuset.

El bastu:I servicehuset Gökboet, har vi en el bastu för upp till 10 personer. Det finns ett omklädningsrum med duschar.
Bastun går att hyra i 2 timmars pass.

Badtunna på kajen: I den här badtunnan kan ni njuta av både det varma badet och svalka er i det kalla havet. När ni hyr den här badtunnan ingår inget omklädningsrum. Tunnan fylls med sjövatten.

Priser: Relax 2020

Tillgänglighetsanpassat bad
Vi har en tillgänglighets anpassad rekreationsplats med friluftsbad för besökare med funktionsnedsättning. En anpassad brygga och ramp nås via en stenlagd gångväg från en parkering som är reserverad för besökare med funktionsnedsättning. Från parkering och badet når man även båthuset via ett trä däck. Där finns anpassad toalett och dusch med omklädningsmöjligheter. Via hiss når man även restaurangen på övre plan.