Relax

Bastuflotte:Frusna kroppar får snabbt upp ångan i vår mysiga bastuflotte. Oavsett om man har suttit i en konferenslokal eller deltagit i aktiviteter hela dagen så är det skönt med lite avslappning. Bastun är vedeldad och rymmer 15-20 personer. På vintern hugger vi upp en isvak vid bastuflotten för de riktigt vågade.

Spabad: Varför inte avsluta er dag på Mon med ett bad. Här kan hela familjen få plats eller ert företag (4-6 personer) som vill avsluta dagens konferens med en avslappnande och annorlunda upplevelse. Badet hyrs ihop med el bastun och tillhörande dusch och omklädningsrum.

El bastu:I servicehuset Gökboet, har vi en el bastu för upp till 10 personer. Det finns ett omklädningsrum med duschar.
Bastun går att hyra i 2 timmars pass.

Badtunna på kajen: I den här badtunnan kan ni njuta av både det varma badet och svalka er i det kalla havet. När ni hyr den här badtunnan ingår inget omklädningsrum.

Uthyrningspriser

Tillgänglighetsanpassat bad
Vi har Östergötlands skärgårds första tillgängliga rekreationsplats med friluftsbad för besökare med funktionsnedsättning, genom anpassad brygga och ramp. Bryggan/rampen nås via en tillgänglig stenlagd gångväg från en parkering reserverad för besökare med funktionsnedsättning. Intill parkering och gångväg planeras en tillgänglig/anpassad toalett och dusch med omklädningsmöjligheter.