Lägenhetshotell

Lägenhetshotell

Bo på vårt nya lägenhetshotell och unna dig en riktigt skön semester i Sveriges vackraste skärgård. Rummen är fantastiskt välplanerade och inredda med att allt du kan tänkas behöva för skön ledighet. I skärgårdsbyn finns något för alla; kajakpaddling, fiske, naturstigar, strandbad, restauranger och mycket mer. Välkommen till oss.

Bo på hotell i skärgården

Vårat lägenhetshotell är fantastiskt välplanerade och mysigt inredda med en generös dubbelsäng, ett litet matbord med stolar, fåtöljer med ett soffbord och TV. Det finns också en köksavdelning med häll, kombiugn varmluft/mikro, kylskåp, liksom en uppsättning husgeråd för tre personer. Inte att förglömma har ju också alla lägenheter en härlig balkong (övervåning) eller altan (markplan) i sydostläge och naturligtvis helkaklat Dusch/WC.

Det går att hyra rummen som lägenhet eller hotellrum. Som hotellrum ingår lakan med bäddning, städning och frukost. Frukosten serveras under högsäsong i båthuset och under lågsäsong serveras en frukostkorg. Hyr ni som lägenhet tar ni med er eget sänglinne och städar själva, frukost ingår då inte heller. Billaddning finns på området. Appen Rexolution charge eller på webben www.charge.rexel.se  

HOTELLPRISER 2024
Här hittar du prislista för lägenhetshotellet 

OMRÅDESKARTA
Se var lägenhetshotellet ligger i Skärgårdsbyn.

Boka din hotellägenhet online

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt bokningssystem. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig.

Frågor om vårat hotellet? Kontakta gärna oss.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor kring vårt lägenhetshotell eller behöver hjälp med din bokning. Välkommen att höra av dig!

RECEPTIONEN
0121-511 33  ank 1
bokningen@skargardsbyn.se