Lanthandel med autohandel

Välkommen in till vår lanthandel. En mötesplats i skärgården. Vi strävar efter att ha ett varierat utbud av basvaror som kan behövas i ett hushåll; livsmedel, färskt bröd, kaffe, hygienartiklar, städ, ljus, batterier, godis, läsk mm. Vi har även friluftsartiklar, leksaker, fiskeutrustning, presentartiklar.

Vi jobbar på att utöka andelen lokala råvaror i vår butik. Här finns ofta färskrökt fisk, honung, godis mm från våra lokala entreprenörer i skärgården. Och såklart vårt populära bakade skärgårdslimpa. På lågsäsong erbjuds även matlådor från Båthuset att beställa & hämta i vår lilla butik. Vissa dagar erbjuder vi fredagsfika eller som tex på semmeldagen bakar vi semlor & bjuder på.

Öppettider
1/1-26/5 Mån-Sön 9-12
27/5-14/8 Mån-Sön 9-19
15/8-31/12 Mån-Lör 9-12 Tors 9-19 Sön stängt
Med eget nyckelkort: Årets alla dagar 9-22 (autohandel)

OBS! Under Autohandel finns inte tobak, alkohol, sportdrycker, läkemedel eller kontanter i butiken.

 

Vi Har fått projektstöd för att bygga ett nytt kylrum inom landsbygdsprogrammet 

Hur funkar autohandel?

För att komma in i butiken
När butiken är obemannad är den låst. Man behöver ett personligt nyckelkort för att låsa upp. Personuppgifter tas och kunden får en genomgång av systemet. Efter genomgång och signerat avtal kan man gå in i butiken mellan 9.00-22.00 varje dag.

Handla:
Vi har ett bassortiment av de allra nödvändigaste varorna, till exempel mjölk, pålägg, yoghurt och kaffe. Du hittar även hygienartiklar som tandkräm, schampo och duschkräm. Alla varor finns upplagda på hyllor precis som i en vanlig butik. Man tar sin varukorg vid entrén och går sedan och plockar sina varor precis som i vilken butik som helst.

Självscanning:
När man kommer till kassabänken möts man av en enkel självscanningskassa. Man skannar sina varor genom att dra streckkoden förbi scannern vid kassan. Vissa varor säljs på vikt och då använder man vågen vid kassastationen. När alla varor är skannade betalar man med sitt vanliga betalkort i en kortterminal. OBS inga kontanter. Systemet är mycket snabbt och enkelt.

Säkerhet och Personuppgifter:
Säkerheten i butiken genereras av övervakningskameror och låssystemet. Både under bemannat läge och autohandel är butiken larmad och övervakad. Personuppgifter som lämnas vid nyckelkort utlämningen förvaras säkert och lämnas inte ut till annan part.