Stugor i Skärgården

Stugor i Skärgården

Lämna vardagen för en rogivande ledighet i någon av våra fina skärgårdsstugor med underbar utsikt mot havet. Oavsett årstid och väder bjuder skärgården på lust, inspiration & ro. Här finns något för alla; kajakpaddling, fiske, båtturer, naturstigar, god mat och mycket mer. Välkommen hit du också.

Hyr stuga i vackra skärgården

Alla stugor i Skärgårdsbyn har åretrunt-standard, med utsikt och altan mot havet. Stugorna är fullt inredda med möbler, husgeråd och inredningsdekor i vad vi kallar fin hotellstandard. Skärgårdsbyns stugor är 47 kvm, 2 rok, 4+2 bäddar.

Stugan passar er som vill ha plats för upp till 6 personer, varav 2 bäddar finns i bäddsoffa i allrummet. Stugorna är placeras med utsikt över Hålfjärden i hjärtat av vackra S:t Anna skärgård. Alla stugor har en fönsterklädd gavel och altan med havsutsikt. Inom ett par steg finns all tänkbar service, restaurang med rättigheter och ett mysigt café nere vid vattnet. Möjlighet till att hyra båt i direkt anslutning till Skärgårdsbyn och kajaker finns för uthyrning runt hörnet.

Husen har ett fullt utrustat kök med porslin och husgeråd för antalet i huset. Micro och diskmaskin Toalett och dusch. Grill ingår inte. Alla hus hyrs ut på uppdrag av privatpersoner. Vissa husägare har gjort tillval utöver standardutrustningen. Se sammanställning här.

Billaddning finns på området Appen Rexolution charge eller på webben www.charge.rexel.se  

STUGPRISER 2024
Här hittar du prislista för alla våra stugor för 2023

TILLVAL & UTRUSTNING
Finns braskamin eller AC i ”din” stuga? Är djur tillåtna m.m.

BOKNINGSINFO 2024
Tid för incheckning och utcheckning. Vad ingår m.m.

OMRÅDESKARTA
Se var ”din” stuga ligger i Skärgårdsbyn.

Boka din stuga online

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt bokningssystem. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig.

Frågor om våra stugor? Kontakta  oss i receptionen.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor kring våra stugor eller behöver hjälp med din bokning. Varmt välkommen att höra av dig!

Receptionen
0121-511 33 ank1
bokningen@skargardsbyn.se