Referenser

att göra

 Skärgårdsbyn har genom åren stått värdar för många evenemang.
Här kan ni läsa vad några av våra kunder har sagt
Stjärnkliniken

Stjärnkliniken hade en fantastisk trevlig kickoff på Skärgårdsbyn Mon! Evenemanget var mycket lyckat med en perfekt kombination av professionell utbildning och avslappnad samvaro. Personalen var engagerad och kunnig, och det var tydligt att de hade noggrant planerat varje detalj. Skärgårdsbyn Mon själv var en underbar plats för evenemanget. Den natursköna omgivningen bidrog till en avslappnad och inspirerande atmosfär. Maten och boendet var utmärkt och bidrog till den positiva upplevelsen. Utegym, padel, kajak, yoga. Allt på samma ställe. Det fanns aktiviteter som passade alla.

Jag rekommenderar varmt Skärgårdsbyn Mon för liknande evenemang. Det var en minnesvärd kickoff. Tack för en fantastisk helg. Vi kommer tillbaka. ⭐️

Vänligen,

Marcus Sandberg, Stjärnkliniken

Louise  Strömberg

Jag rekommenderar varmt  Skärgårdsbyn Mon som val av retreatplats. Förutom den spektakulära och naturnära skärgårdsmiljön, så är lokalerna vackra och praktiska, maten fantastisk och servicen likaså. Boendet är fräscht och bekvämt.

Med värme,

Louise

Great Group

 

I Great Group har sedan många år hittar vårt ultimata favoritställe för konferenser av alla kategorier, och det är utan tvekan Skärgårdsbyn i hjärtat av S:t Anna Skärgård, med den tillhörande restaurangen Båthuset. Att hålla konferenser på denna idylliska plats har förvandlat våra möten till minnesvärda och inspirerande tillfällen. Skärgårdsbyns unika atmosfär och det vackra läget vid skärgårdens kustlinje skapar en atmosfär av lugn och kreativitet som verkligen höjer konferensupplevelsen. Båthuset, med sin omsorgsfullt tillredda gastronomi, har blivit en gastronomisk höjdpunkt för våra evenemang. Den kulinariska upplevelsen tillsammans med den fantastiska utsikten över skärgården skapar en perfekt kombination av njutning och arbete. Vi vill varmt rekommendera Skärgårdsbyn och Båthuset till alla som söker en unik och inspirerande plats för sina konferenser. Tack vare denna pärla vid S:t Anna Skärgård har våra möten fått en extra dimension av framgång och välbefinnande.” 

Mikael Weléen VD  – Great Group

Ida och Magnus

Vi har de senaste åren arrangerat flera kurser och retreater inom hälsa på Skärgårdsbyn. Den vackra platsen och den underbara maten tillsammans med utomhusbastu och varma bad har varit en stark bidragande orsak till att deltagarna varit lyriska efter sin vistelse. Ett personligt bemötande i allt från planering till service och att personalen alltid gör det lilla extra för oss gör att vi rekommenderar Skärgårdsbyn till alla som vi mötas i skärgården. 

 

Unik resurs

Vi har vid flera tillfällen besökt Skärgårdsbyn i Mon med både egen personal, kunder och med de nätverk vi driver inom Unik Resurs. Alla gånger har maten och servicen hållit högsta klass. Att äta i båthuset med utsikt över den östgötska skärgården är unikt och får mat och dryck att smaka ännu bättre. Konferensfaciliteter och boende är också mycket bra och passar såväl den mindre som lite större konferensen oavsett årstid. Vi rekommenderar Skärgårdsbyn och kommer att återkomma.