Konferensmeny

Som avrundning på er konferens njuter ni av en smakfull måltid. Storleken på ert sällskap styr konferensmenyerna. Vid mindre sällskap serveras middagen som en trerätter, vid större sällskap dukar vi upp middagen på en mångsidig, färgglad och smaklig buffé. Självklart anpassar vi maten efter era särskilda önskemål & eventuella specialkoster/allergier.
.

Menyförslag 3-rätters:

Insegling
Halstrade pilgrimsmusslor med apelsinbuerre blanc serveras med jordärtscockssallad
Halstrad & gravad vildandbröst med bakad ost & havtornskokt päron

Förtöjning
Halstrad röding med vit portvinssås serveras med örtstomp , forellrom & slungade primörer
Oxfilé potatis & västerbottenostpuré serveras med tellicherypepparsky & ett havtornssmör

Efterdyning
Bakad chokladpastej med bär & tomatsalsa
Västerbottenostparfait med rom & hjortronsås samt sesamkrokant
.

Bufféförslag – Sothöna

Gräslökspannacotta med sikrom
Gubbröra i snapsglas
Skagen med kräftor
Helstekt oxfilé med kronärtscockssallad
Lågtempererad lax med krasse & rädisa
Potatis & majrovsgratäng
Tryfferad rödvinssky
Citruscreme
Apelsinrostade morötter
Blomkålscouscous
Primörsallad
Båthuslimpa med västerbottenostcreme
.

Varför inte ha en kväll på vår altan eller på ö med en kock som grillar och stor tillbehörsbuffe. Vi har många varianter på middagar , bara fantasin som kan sätta stopp. Vi skräddarsyr våra offerter efter era önskemål. Vi samarbetar med andra skärgårdsentreprenader, så vill ni kanske ha en del av konferens på en båttur i vackra skärgården eller bara ett kortare avbrott med en femkamp mm. så kan vi hjälpa er med det.

TILL KONFERENSSIDAN