Lanthandel


Lanthandel året runt.
Under våren 2019 öppnade vi vår nya lanthandel med autohandel.

 Vi har ett bassortiment av de allra nödvändigaste varorna, till exempel mjölk, pålägg, yoghurt och kaffe. Du hittar även hygienartiklar som tandkräm, schampo och duschkräm. Vi har även: Campingtillbehör, Fiskeutrustning, Metmask(under säsong)Grillkol och tändvätska, Godis och snacks såklart.(ca 1200 artiklar) Under Lågsäsong är butiken bemannad 9-12 vardagar och unders sommarsäsongen är butiken bemannad enligt “Öppettider” .

Hur funkar autohandel ?

För att komma in i butiken:
När butiken är obemannad är den låst. Man behöver ett personligt nyckelkort för att låsa upp. Från den 9/8 ställer personalen ut nyckelkort. Personuppgifter tas och kunden får en genomgång av systemet.
Efter genomgång och signerat avtal kan man gå in i butiken mellan 9.00-22.00 varje dag.

Handla:
Vi har ett bassortiment av de allra nödvändigaste varorna, till exempel mjölk, pålägg, yoghurt och kaffe. Du hittar även hygienartiklar som tandkräm, schampo och duschkräm.
Alla varor finns upplagda på hyllor precis som i en vanlig butik. Man tar sin varukorg vid entrén och går sedan och plockar sina varor precis som i vilken butik som helst.

Självscanning:
När man kommer till kassabänken möts man av en enkel självscanningskassa. Man skannar sina varor genom att dra streckkoden förbi scannern vid kassan. Vissa varor säljs på vikt och då använder man vågen vid kassastationen. När alla varor är skannade betalar man med sitt vanliga betalkort i en kortterminal. OBS inga kontanter. Systemet är mycket snabbt och enkelt.

Säkerhet och Personuppgifter:
Säkerheten i butiken genereras av övervakningskameror och låssystemet. Både under bemannat läge och autohandel är butiken larmad och övervakad. Personuppgifter som lämnas vid nyckelkort utlämningen förvaras säkert och lämnas inte ut till anna part.

OBS Under Autohandel finns inte Tobak/Alkohol/sportdrycker/ läkemedel/kontanter i butiken!