Vårt julbord

Vårt julbord innehåller de mest populära och klassiska rätterna, men framförallt Skärgårdsinspirerade rätter. Det är också därför vårt julbord har blivit så uppskattat.

Allra populärast är nog alla sillsorter. Hitta din favorit bland våra 20-tal sorter. Vi har även många grönsaksrätter, så för en vegetarian kan även vårt julbord passa. Vi väljer dock att endast servera ett begränsat antal gäster om dagen, av erfarenhet vet vi att med många gästers plockning av maten gör att buffén inte ser trevlig ut och att personalen inte hinner få lika mycket tid för er gäster.

Vi har sittningar varje lördag och söndag under 2-4 advent, men tar även emot större grupper på övriga dagar, i kombination med konferens eller bara julfest.
Vi kan erbjuda ert företag busstransport & underhållning.

Vårt påskbord

Vårt påskbord dukas upp med vårens primörer i vackra färger. Många sillar, goda fiskrätter och inte att förglömma de olika äggfaten.

Vi älskar att jobba med de lokala råvarorna och att inte bara ha de klassiska rätterna utan att få sätta fram våra specialiteter.

För de sötsugna är det stora godisbordet uppdukat. Blicka ut över skärgården medans ni njuter av maten & vem vet, kommer vi att få se påskkärringarna flyga förbi……?